Legal Eagle

Belangrijke mededeling


Sdu heeft na zorgvuldige afweging besloten om vanaf 1 juli 2018 te stoppen met het uitgeven van dit programma. Alle klanten van Legal Eagle ontvangen hier bericht over.


Wij zijn voor de klanten van Legal Eagle op zoek gegaan naar het beste alternatief, waarbij de overstap relatief eenvoudig is en dat een aantal belangrijke voordelen biedt die van belang (kunnen) zijn voor een verdere optimalisering van uw praktijkvoering.


Wij zijn tot de conclusie gekomen dat BaseNet Advocatuur op dit vlak voor de grote meerderheid van de klanten de beste keuze is. Het betreft een cloud-oplossing die naast de reeds bekende functionaliteiten uit Legal Eagle, ook nog tal van extra functionaliteiten biedt. Bovendien biedt BaseNet zonder extra kosten een system-to-system-koppeling met de Rechtspraak (KEI-koppeling).


Voor meer informatie over het programma en overstappen, kunt u terecht op de website BaseNet .


Support en update


Zolang u klant bent van het programma Legal Eagle kunt u uiteraard tot einde abonnementsperiode, of uiterlijk tot 1 juli 2018, gebruik blijven maken van support via de helpdesk voor Legal Eagle. Ook zal minimaal nog één update van het programma worden uitgebracht.